Lär dig spela UV-rugby!

Datum för 2018 års nybörjarkurs i UV-rugby är inte klara. Kursen går under 10 tisdagar på Valhallabadet där både teori och praktik varvas. (Mest praktik, i vattnet :) )

Om du är en person som gillar bollsporter och vatten, och dessutom gärna provar en sport som inte alla andra utövar, då kan UV-Rugby vara något för dig! På våra träningar deltar personer från ca 15 år till drygt 50, både tjejer och killar.

Erfarenhet från andra sporter så som simning, vattenpolo eller fridykning/dykning är ett plus, men inget krav. Du kommer successivt att lära dig hur UV-Rugby spelas, kunna hålla andan samtidigt som du spelar, och lära dig tänka i tre dimensioner.


Prova på innan

Innan kursstart rekommenderar vi att du går på ett eller flera av våra prova-på tillfällen (kommande datum dyker upp på FB) för att se om det här är "din grej".

Om du har fenor, mask och snorkel ta med det, vi har begränsat med låneutrustning så det är bra om den kommer till användning för de som inget har. Maila nyb@felixdf.net med info om storlek. Valhallabadet tar 50kr i inträde - säg att du ska träna med Felix, träningen kostar inget utöver entreavgiften!

Vi byter om på flickornas respektive längst ner hos herrarnas <- obs viktigt då Valhalla börjar städa under vår träning!

Vi träffas vid 25m bassängen, längst bort på läktaren vid hopptornet klockan 19:30 ombytt och klar.
Medtag:

Nybörjarkursen

Om kursen

Du anmäler dig genom att göra två saker:

  1. Fyll i formuläret (kommer)
  2. Betala in avgiften (850:- för seniorer och 650:- för juniorer födda 1997 eller senare) till vårt plusgirokonto 626 74-7, märk betalningen med "Kursht16 [ditt namn]".

Du kommer få ett bekräftelsemail när vi sett att betalningen inkommit samt ett mail innan kursstart med mer information. Information kommer uppdateras löpande på Fb-eventet också.
Sista anmälningsdag är (kommer) Information om kursen finns även på vår facebooksida

Här finns ett litet filmklipp från SM-2009, kort beskrivning av sporten och lite spel för den nyfikne.